tirsdag 11. november 2008

Åpen dag - Del 2



Etter en åpning med elever fra mange skoler - var det min og Per Eriks tur til å være de som skulle markedsfære service og samferdsel for ennå flere 10. klassinger. Morten hadde på forhånd laget en lekker presentasjon i Photo Story 3 - et gratisprogram fra Microsoft.

Vårt hovedbuskap var enkelt - ykesrettet utdanning - praktisk opplæring - to år på skole + to års betalt læretid i bedrift = fagbrev = veldig gode jobbmuligheter.

I tillegg hadde Per Erik laget en flott og informativ plansje - med utdanningsvalgene elevene kan velge mellom når de går service og samferdsel. Denne ble delt ut til alle elever. Vi gikk løs på oppgaven med lyst og entusiasme - det er nå det gjelder - vi må få flest mulig 10. klassinger til å velge akkurat vår skole.

Rektor Trine og Studieleder Morten var igjen i gang med å presentere Mailand til nye elever - og fortelle om utanningstilbud - og selvsagt argumentere for at elevene bør velge nye, flotte, fine, vakre og trivelige Mailand - hvor læring står i sentrum.





Morten - som jobber på service og samferdsel - og Asle hadde som vanlig lagt listen høyt - så her var det full skjerpring.
Her sitter Morten på arbeidsplassen sin og slapper av etter over to timer med spørsmål fra vitebegjærlige 10. klassinger.
Som dere ser er han fortsatt like blid.
Vi vil også rette en takk til våre guider - som på en effektiv og hyggelig måte viste elevene rundt i bygget - og passet på at alle elevene fikk se alle de seks stasjonene vi hadde laget til skolen.
Guidene gikk kledd i røde vester - og gjorde en kjenpefin jobb.














Ingen kommentarer: